top of page

Om Oss

Vi är LäkarHuset Örnsköldsvik, din lokala ortopedklinik.

Vi är tre ortopedspecialister som delar lokal med Fysioteamet.

t2tm4vd0_edited.jpg

Göran Blomquist

Specialistläkare i Ortopedi

Jag heter Göran och är ortoped på Läkarhuset. Till vardags arbetar jag som Överläkare i ortopedi inom Region Västernorrland sedan 2011. Innan läkaryrket var jag aktiv som sjukgymnast under 6 år. Jag är allmän ortoped med viss specialinriktning mot idrottsmedicin och fotkirurgi.

3nk3kwjk.jpeg

Anna Börsholm

Specialistläkare i Ortopedi

Jag heter Anna Börsholm och är allmän ortoped på Läkarhuset. Jag är van att ta hand om både akuta samt mer kroniska tillstånd. Utöver mitt uppdrag här på Läkarhuset Örnsköldsvik arbetar jag som Överläkare i ortopedi för region Västernorrland där jag arbetat sedan 2011.

64RlHBbE.jpeg

Torgil Boström

Specialistläkare i Ortopedi

Precis som Göran och Anna så är jag Ortoped här på Läkarhuset.  I tillägg till mina uppdrag på Läkarhuset så arbetar jag också som Överläkare i Ortopedi för Region Västernorrland. 

Lilian.jpg

Lilian Berglund

Administratör

Hej, jag heter Lilian och det är mig du pratar med när du ringer till Läkarhuset Örnsköldsvik, HighCoastOrthopedics eller Intygsmottagningen. Jag har mångårig erfarenhet som administratör och medicinsk sekreterare inom sjukvården. Du är varmt välkommen med dina funderingar och frågor.

bottom of page